make!

Ny dag, ingen bebis än. Allt verkar ha lugnat sig nu, har molnande värk. Men det är kanske lugnet före stormen?
Jag vill träffa dig nu lilla älsklings bebis ♥ det vill nog vi alla!

Sitter och kollar på ELF:s hemsida, gud alltså jag behöver nytt smink. Slängde gammalt igår. Har ju inte haft smink på mig alls nu det sista, och behöver verkligen nytt. Får se om jag köper lite snart. Måste ju ha lite. Mena har en mascara och den är snart slut, inte okej. Sen har ju ronja käkat alla läppglans och läppstift. HAHA!

Dags att mysa med ronja nu, och kolla lite tv. :D Sen idag kanske hem till mormor med mamma. ♥


Dagendragen grav.36+1

God middag mina underbara läsare!

Ska berätta om gårdagen lite hastigt, var hos barnmorskan hon mätte kände och klämde på magen. Bebis är stor nu, väldigt stor!  Så nu har jag slutat med medicinen med, så hoppas hoppas lillen kommer dom närmsta dagarna. ♥ För förvärkarna är inte kul, och jag känner mig lite som en fet mumin! haha!

Så nu ska vi fixa klart allt här hemma, allt måste vara tipp topp. Rent och snyggt! barnstolenär placerad i bilen, väskorna packade, och nu ligger videokameran på laddning! Kameran är fullladdad redan! Spännande det här. Och snart kommer mamma och mormor lilla, mamma ska hjälpa mig att putsa fönstrene. Gud vad skönt att få det gjort! Hatar när dem är prickiga och kladdiga! Bläähhh!

Så, nu kan jag inte sitta här mera, dags att ta tag i att få någon mat i sig med, blir nog en muffins skulle jag tro XD Men jag bjuder på en tjockisbild på magen som togs nyss, med min åh så bra cam!



jahopp

Kollar just nu på en unge i minuten, och har ont ont.. Men det funkar, bara hoppas på att dom riktiga värkarna kan starta. Dessa förvärkar är skit! Dom riktiga ska komma så det händer något..

Ska vila, imorgon blir det barnmorskan. Se vad hon säger!


ladida

God morgon småland och världen!

Idag är jag pigg pigg än så länge! Är ju fredag :) Igår var jag och mana på sista föräldrarkursen. Så nu är det avklarat. tyckte inte att den gav speciellt mycket, men fick ju lite böcker och sådant iaf! Vi drog en fika på sjukan med de andra mammorna. sedan bar det av hemåt, hann med en liten burgare på MC donken!

Igår kväll, så fick jag sibylla mat. mmm, jag och david åkte till ljungby och tog drive in. hela våran lilla familj var med, det vill säga hundarna ♥ den enda som fick var kvar hemma var kissen! I bilen fick jag riktiga förvärkar, Oohh säger jag! Men det var rätt genomförbart att ta sig igenom dem. Så, ah.. Nu har jag haft det med. HAr inte haft någon kraftig idag ännu! Det lär ju märkas under dagen.

Ikväll så kommer nilla och aron hit, Blir nog att pojkarna spelar mario tundering som alltid! Och att jag och nilla bara sitter och tjötar :D hehe! Får se om vi hinner åka och handla innan. Hmm. ska kolla upp det där. Vill ha hem massa mjölk och annat gott att dricka, är förjäkligt när man är törstig och man inte har något hemma!

Får se om jag kanske tar och ducha av ronja idag, hon behöver det! Och vill att hon ska vara ren när bebisen kommer hem! Känns bättre då. Hoppas det finns varmvatten till det. så ska jag gå och sätta mig i duchen med henne nu efter jag ätit. hihi! Hoppas alla får en superbra dag!


Tsm

Ska dra hela sjukhus vistelsen nu. Igår ar jag och david där kl 9.30 fick göra samma vanliga Ctg test, men denna gången ble det godkännt mycket snabbt. Blev skit förvånad. Sedan vid 10-30 skulle vi på vårat 3:e ultraljud.
Man kan få ett 3:e ultraljud om det varit mycket krångel under graviditeten. Så in i rummet upp på sängen visa magen. Tog nog en halvtimme där inne, hon mätte och lyssnade och hade sig. man kunde små se hur bebben såg ut, tjocka små kinder hade den ♥ sedan sa hon att en bebis i vecka 34/35 ska väga kring 2500 g. Kan ni gissa vad våran lilla krabat vägde??

Hela 3010 g! En liten tjockis, den genen kommer nog från david, Han ar med en tjockis bebis när han kom till världen. Sedan konstaterade hon även att jag hade för mycket fostervatten. Så idag har jag varit på sjukan igen.Var fastande från mat och vatten från kl.8 igårkväll, till 8 idag på morgonen då vi hade tid på labb! Ett litet stick i fingret, sedan dricka 2 stora glas med någon söt vätska i som smakade PEKKA! Urk, sen hade man bara 5 min på sig att få i sig skiten. Sedan var det bara att vänta 2 timmar, jag och david somnade på en gammal sjukhus säng, haha! Jag drömde om mat! Sedan tog dom stick i fingret igen sedan kunde vi gå!

Men fick inte veta resultatet det skulle min barnmorska informera mig om. Så är lite nervös. För man kan ju ha fått graviditetsdiabetes. Visst det brukar försvinna sen, men jag blir så nojjig att det ska vara konstant sen! Men men, hoppas på det bästa!

Och snart slutar ja med min medicin med nästa onsdag för att vara exakt. Pirrigt! Undrar hur många dagar det tar innan lillen bestämmer sig för att komma ut? Jag gissar 5 dagar! Så försöker förbereda mig mentalt. Ska bli så spännande. Våra li kommer aldrig bli det samma igen .Och jag längtar!!!


Blommor

Varför har jag inga levande blommor längre?? Vatten juste det ja! MAn måste vattna dom! jaja, men ska inhandla nya blommor innan sommaren har jag bestämt! Blir mycket friskare inne tycker jag, men jag gillar inte när dom blommar och så, inte mycket. gillar murgröna och sådana enkla växter inne, Ute får det gärna vara övervuxet med blommor :)

Sen färska snitt blommor på bordet är ju underbart, mmm luktar så gott.. Längtar redan efter sommaren..
Härligt, långa morgonpromenader, härlig luft mmm andas!! Sen ska jag sätta massor av fröer i sommar, och inte glömma att vattna haha! Ska blomma kring vårat lilla hus! Mysigt, ett riktigt familjehus! Skaffa stora krukor med. :) Vilka planer ojojoj!


potter

Hallå ja! Ännu en dag går mot sitt slut, Underbart! Har haft jenny hos mig i några timmar, spelat spel och så! Annika hämtade henne nyss, så nu är jag själv med lilla ronja igen! Laddar just nu ner senaste harry potter filmen, hoppas den fungerar. för då kanske jag kan få lite fredagsmys. Har typ värmeslag idag med, så varm.. Vill ut i kylan andas frisk luft mmmm! Härligt!

På måndag blir det sjukhuset igen, upp på förlossningen och träffa läkaren undersökas osv. sedan har vi även fått ett 3e ultraljud som vi ska göra samtidigt. Kolla så att allt är bra med bebisen och så! :) Så hoppas på att allt är väl, sen torsdag är det sista föräldraträffen. Sedan är det slut med det. Då ska vi vara fulllärda haha.

Sedan är jag ju inne i v 36 och då så sak jag ju sluta med tabletterna, skönt men ändå lite läskigt på samma gång. tabletterna är ju det enda som hindrat bebisen från att komma ut, och ja då har den ju fritt fram sen!
Tänk att den kan komma när som sen! Är jag redo?? Ja, på många sätt. Men kan ju ändå inte veta hur jag kommer hantera det, smärtan oron. Har ju varit så mycket, så är livrädd för att något skulle vara fel, eller gå fel. Men får försöka tänka bort det. För antagligen är det ingen fara! Och snart har vi våran lilla bebis här, längtar efter att få hålla, mata, sköta... ♥ och att få vara människa igen, kunna röra mig och vara lite social!

Drömmar

Sitter just nu och drömmer mig bort! Kollar ny soffa, bokhyllor, sängar.. Ja allt, Vill ha ett eget stort hus!
Som vi kan göra fint och få precis som vi vill.. Inreda, måla byta tapeter! Vilka drömmar..
Men en dag ska dom bli sanna! Tänk att få göra ett fint barnrum, åh! :)

men i sommar ska jag hjälpa lillasyster att inreda mitt gamla lilla hus! :) Hon ska flytta ut dit, ska bli roligt! Hon fick ju min gamla dubbelsäng osv, ska fixa gööörr fint där ute.. Har massa ideer för många tror jag hahah!

Men men, nu kommer david snart hem, då blir det maat hoppas jag! :) Höres sen!

ELF



http://www.eyeslipsface.co

Ville bara tipsa er om denna sidan, jätte billiga smink produkter allt från borstar till puder.
Och billigt är det med! Kika in vettja!


Blod

Igår vid 3 tiden kände jag mig rätt slut efter dagen, så slumrade till i sängen med lilla ronja. Sedan när min älskade david kom hem gick jag upp för att besöka toaletten, kissade och sedan torkade mig, men då kom det blod. Så var bara att ringa förlossningen och pratade med en jag inte haft innan, så hon sa att jag skulle avvakta någon timma! Men sedan ringer hon upp igen och säer att det är bättre jag åker in. David pratade med henne!

Vi åkte in en timma senare, var och åt mat först.
Väl vid sjukhuset, så kom vi till hissarna, och på kvällen  måste man ringa på en klocka och säga vem man är osv. och så funkade inte hissen så vi fick byta. sedan fick vi ett rum, och dom kopplade på ctg maskinen som alltid. Men denna gången hann jag bara ha 3 "värkar/sammandragningar" innan kurvan blev godkännd. Jätte konstigt, brukar få ha den på mig över en timme! Men mina "värkar/sammandragningar håller i sig längre nu innan dom avtar, så man märker ju att det snart är dags.

Sedan var det vaginalt ultraljud, och aj det gjorde on, brukar inte det. men hon var lite hårdhänt!
Sedan fick jag även se bebisens tår. hih! Sen fick jag papper för att kunna torka bort glidvätskan, och som alltid häller dom ju typ ut en liter på en, och ger en jätte lite papper!!

Men fick åka hem iaf, blödningen kunde vara pga sammandragningarna, eller något annat. Men om det händer igen får jag ju höra av mig!! Så kommer vara så glad när allt detta är över och jag har en liten bebis hos mig!


föräldrautbildning 1

Jaha nu så var man hemma igen, kl 8.15 mötte vi upp mana och marcus vid entren på vmo sjukhus. Sedan träffde vi resten av gruppen, trevliga. Men jag var yngst haha! Kändes som om hon som "utbildade" oss tittade extra mycket på mig. Precis som om hon tänkte du är ung och du måste verkligen lyssna. För hon nickade och glodde, suck!!! men det var väl kul, tyckte jag kunde och visste det hon sa redan har ju läst mycket själv.

Och nästa vecka ska vi på besök på förlossningen. PUST!! är trött på den avdelningen, vill knappt se den innan det är dags ju! Men men, dom ska prata om bedövning osv, så får tänka bort den jobbiga veckan då jag låg där.

Nu ska jag vila, ronja ligger vid fötterna och myser och jag behöver slumra lite känner jag...
Bjuder på en super snygg cam bild :)



playday!!






Även idag gjorde jag avatar gubbar, dom är rätt roliga att göra! och tar ite alls så läng tid som man tror.
Gjorde en på morfar och en på syster, har även gjort en på min bror.
Vill hitta något mer att göra, vill lära mig att göra fantasybilder! Ska kolla om man kan hitta någon guide!
Är roligt att ha något att göra på dagarna nu ju. Och imorgon är det första föräldrargruppen.

Ska bli spännande att se om det blir roligt, mana och marcus går ju i samma grupp som oss. Så det tycker jag är roligt. :D Och bebisen i min mage lekerkarusell, gud vad den sparkar och har sig. Nu är det så lite plats så nu tycker den nog det är obekvämt och vill ut, men nej du får vänta minst 2 veckor lille vän...


playday



Idag har jag haft världstråkigt, och den lilla i magen har levt faderullan. Sparkat och hållt på så jag mått illa. Knappt kunnat äta. tack lille skit ♥ Så har lekt lite idag med mitt cs5 och ja blev en avatar. Min första så tycker den blev helt okej ändå ! Eller hur?


snyft!

Tårarna bara rann nyss... fy så hemskt livet kan vara, tycker ni ska läsa hela texten på http://www.angelfire.com/on/babyangelonline/beratt.html

Man känner verkligen med dem, kan inte tänka mig hur det skulle kännas att förlora sitt barn. Få hålla i det, och sen bara är det borta nej Fy!!! :( Får sluta sitta och läsa allt nu...


Puuudel!

Kolla pudelfrillan :) aja, nu kommer david snart hem hoppas jag! Är sjukt hungrig! Och hittar inget att äta! Sur maggan! Och vid 2 ska vi möta familjen i ryda sen till bowlingen :D Och aahhh, jag får träffa folk iaf!
Ser väldigt ung ut på bilden hmmm!!  cam bild med haha!


pricken

God morgon alla. Idag skiner solen, kors i taket! Skulle vilja gå ut och lägga mig i en solstol nu, Känna värmen i ansiktet mmm. Längtar sjukt mycket efter sommar nu! Och längtar efter att kunna ha klänningar, kjol shorts linnen åhh ja ni fattar! Så sjukt gött! Slippa dra på sig massa kläder!! Och bästa, få lite färg. Har aldrig i hela mitt liv varit så blek och tråkig som nu! Suck, men kan ju inte göra något alls åt det.

Idag så tänkte jag att jag kanske kunde fixa hårat lite, typ våga det eller något, för min egen skull... Har haft håret i en knut på huvudet i över en månads tid. Mindre roligt, och inte så snyggt! Får nog ta och fräächaa till mig!
Sen kanske jag och david åker med mamma och rest, till bowlingen idag. Så jag får röra lite granna på mig. Visst jag får ite spela bara sitta bakåtlutad och titta på men. Jag får åtminstånde göra något, kan ju ta lite bilder kanske.

Och imorgon är det bara 50 dagar kvar till beräknad födsel.. Eller bara och bara, 50 dagar är en evighet. Men tänker framåt. Fast sen är det ju som så att jag ska sluta äta min medicin i vecka 35, vilket är typ om 3 veckor. Och då kan det hända att den lilla kommer ut :D Så det är ju inte så länge kanske! Spännande!

trixii

Jaha! nu var denna dagen snart slut den med! har haft lillasyster här idag, fotat och sminkat henne. ♥ Jag blev rätt nöjd tillslut. Så nu sitter jag och försöker fixa hennes blogg, men den vill inte jobba med mig! Suck! Och det är ju melodifestivalen nu, har inte orkat sätta igång tvn än haha! Får bli vid genomgången. Bjuder på ett foto på finste lillasyster!


Shopping!

Jaha, råkade seställ mig själv detta... Borde inte gjort det. Men kände att jag verkligen vill ha dem!
Så ahh, gjort är gjort.Allt är från HM!  Älskar kläderna redan! Jackan är dösnygg! jumpsuiten mmmm mumma, kjolen och ballerinorna så snygga i sommar till ett enkelt vitt linne och brun brännd kropp!!

Snö töa bort nu,! Min önskan idag haha!


friends!

Nu så har nillis och aron varit här, vi myste med pizza och hade det gött.
Aron och david satte sig vid datan och kollade bilar jaktspel och ja diverse udda saker haha!
Medans jag och sötaste nilla babblade som alltid, och kollade vill ha kläder!
Tycker någon kan ge om minst 10 000 var så vi kan shoppa :) Åhh vill ha massa nu! Blir nog lite nästa månad skulle jag kunna tro, hehe :) en viss spec, klänning typ!
Samt att jag fick min Julklapp med :) ah julklapp haha ♥ lilla nilla hade med sig den idag, Och det var ett jätte fint halsband :) som lätt kommer användas mycket! Mumma!
Nehe, om jag skulle ta och hitta på ngt nu! Törstig är jag. Och sen kanske man ska bry sig om pojken lite med! Ah så får det nog bli! Ha det bra lla nu, så återkommerjag imorgon :)

Rubbiin!

god morgon, inte varit uppe så länge. Ätit frukost precis, och nu kommer david hem på lunch vilken minut som hellst haha! Och jag måste verkligen ducha idag har salva i håret till och med. :) För lilla nilla kommer idag och hälsar på mig ♥ myyss... ska nog ladda ner någon bra film tills dess!

Och jag är gravt irriterad på försäkringskassan, har ännu inte fått hem mina papper från dem. Man ska ju fylla i några papper efter att man skickat in moderskapsintyget, men dom har jag inte fått. Och skickade papperna för över en vecka sedan. och att ringa till dom är ju lögn i helvete! Man får bara trycka på massa siffror inte prata med någon. Toppen!!!!


Bebismagen!

Är nu inne i vecka 32, tiden går men tycker att det tar lång tid ändå! Så nu bjuder jag på några magbilder. hihi!
Har den ändrats något tycker ni??




morn!

Idag är jag trött! Lite häning faktiskt, tänker på framtiden! När bebben är född. Hus, åh längtar efter ett eget hus. Där jag kan få inreda pyssla och göra fint! Ett jätte fint barn rum!

Usch bara dagdrömmer, men en dag så händer det nog! men idag blir det bara att vila, smörja mig och så. Salvan har nog hjälp lite iaf, fast det kliar! Gah, jobbigt. sen blir man så klabbig! Men vill man se normal ut igen så är det bara att stå ut! Tråkigt att man ska ha hormonrubbningar.

Nu kommer david snart hem, få se vad det blir för mat. Mamma kommer nog sen med. får se om jag åker med och lägger mig där i eftermiddag. Lite folk runtomkring skadar ju inte!

RSS 2.0