Trötter!

Ska snart vila huvudet mot kudden, för imorgon är det jobb igen som gäller!
Men Igår så var vi ju på ullared, och hittade saker till bebis, så nu har vi nog nästan allt vi behöver, Känns bra att man är klar så man slipper sista minuten saker. Gillar att vara i tid. Och idag handlade jag lite småsaker med när jag var i växjö , lite kläder till mig själv bland annat, 3 "tunikor" 1 par leggins, 2 par höga knä strumpor. Myyss ♥

Var även på babyproffsen och hämtade ut min blöjspann, öppnade den och fick lite saker i den med, blöjor, amningsinlägg mm. Kul! Handlade även saker där, ni får se en bild imorgon. Det var bland annat, vagnsleksak + en handskallra, 3 flasor i olika storlekar, en laban boddy + mössa. Ett underlakan, sådant där som kallas kiss skydd eller något, Ska lägga det i sängen när jag närmar mig förlossningsdatumet! Vill inte att vattnet ska gå i sängen, då är den ju bara att kasta, men med pisseskyddet kan det ju klara sig hahaha! :)

Har även packat en liten BB väska idag, Innehållande bra att ha saker!
tandborste i fodral till mig och david, tandkräm, nappar, hårborste, deo, Bebisens första kläder, och lite annat smått och gott. Ska ha med en annan väska med sen, men den får jag fixa en annan dag. Man vet ju aldrig om man blir kvar på sjukhuset så vill ha med mig allt. Sen packar jag redan nu, för tänk om lillen får för sig att vara för tidig?? Då vill jag inte stå här och ba JAHA OCH NU DÅ!!!! Men hoppas bebben väntar lite till . Fast att jag längtar efter att se det lilla livet så mycket. Väntan är olidlig, känns som jag varit gravid i en evighet.
Kan man få tiden till att rulla snabbare?????? Berätta isåfall hur :D


Trasig

Trött idag, men upp kom jag! haha Mamma kommer och hämtar mig om en timme då ska jag till jobbet, så borde göra mig i ordning nu men, ähh  skit samma hur jag ser ut idag hahhaha! Orkar inte!!!! Kan inte alltid se tipp topp ut eller??? Jobb imorgon med sen ledigt! Gött, ullared på söndag med mana och marcus!! Gillart!

Och idag så kommer kenny, anna och fidde, hannah hit på lite fredags mys! :) Blir trevligt! ♥ Får se om jag orkar städa innan dom kommer haha! Har inte torkat golvet på en vecka kanske! Fy på mig, men men! Får väl bli av idag då! David kanske kan ge mig ett handtag, ?? haha!! Nej nu ska jag inte begära för mycket av min älskling!

Har någon något som jag kan lägga till på  min shoppiglista bara skriv. Vad behöver man, som man alltid glömmer. Som nu måste jag köpa badtermometer osv, skriv gärna i så fall. :) Pusss!!


awake!

God morgon alla! Idag är jag inte pigg skall jag säga! Hängig i hela kroppen, skakig snurrig, Varm, ögonen rinner! Alltså inte helt på alerten idag! Och ska snart ordna mig lite för ska jobba idag, pust! Idag känner jag inte mig så glad på det, men blir bättre när man väl är där!

Löning idag med! men hummm, vi hittar inte bankomatkortet. Lyckat!!
Men men, ska få lite gjort nu! <3

Photoday!













waarm!

Ingen uppdatering på 5 dagar ! Illa det ni, men har vilat vilat och vilat! Varit så utmattad, Börjar känna mig riktigt tjock nu! Som en liten sumobrottare, svårt att ta på mig skorna, svårt att stiga upp ur sägen. Ni hajjar vad jag menar, sen svettas jag som en ko idag, för att vi har lite varmt inne, suck.. Jag gillar ju värme men nej, inte min kropp! Fast, snart är det ju över, så måste ta vara på tiden med, det är så vackert att vara gravid, känna sparkarna... och veta att ditt barn ligger där...

Idag sov vi länge minst till 12 vilket vi behövde båda 2. Sen har vi ätit middag här hemma med gott sällskap, bestående av mikael och lilla bum! Och nu så blir det att ge sig ut i bilen, :)
Är för varmt inne!!! Och imorgon är jag ledig, får se vad jag hittar på. Kanske ut och gå igen?? Får ringa min tjockis(gravid) kompis <3 hihi!! Se om hon med vill ut och röra sig!



Spark!

God morgon! Igår var en lång jobbdag kom hem vi 7 tiden trött och grinig!
Men men, jag och älsklingen tog och lagade lite mat och gick sedan och la oss rätt tidigt! Skönt!
Och idag så ligger inte lille bebis stilla i magen, sparkar på revbenen och trycker länge på olika ställen. Men det är skönt att känna att du är där inne ♥ Både jag och din pappa vill att du tittar ut snart! Men då måste ju vi få tiden till att gå snabbt med, och det går ju inte! Vill hålla dig i min famn, och kunna ha din hud mot mig. Och se hur david står hos oss, familj!!! Vad jag älskar er!

Aja, blir tårögd när jag tänker på allt jag har! Men nu måste jag slänga i mig lite mat, och sedan fixa mig innan jobbet! Så får skriva mer senare idag! Ha det gött!


å så här känns det idag!


.100.




Surfing!



Har idag suttit och kollat på lite smått och gott till min lilla pudel ronja! Hon är ju vit och nu i töväder är det så blött och dåligt ute att jag har börjat fundera på en regn overall, och små skor. För hon blöter ner så hemskt mycket när hon kommer in igen! Sen vorde det nog skönt för henne att slippa bli blöt.

Hittade även massa annat smått och gott till lillan, mössa och halsduk bland annat. Finns så mycket man vill ha men man får kanske ta det i omgångar. Tycker att alla ni med hundar borde besöka http://www.dobaz.se/se/ Och kolla in deras sortiment. Nu ska jag ta och klippa min pudel lite, hon börjar se lite Fluffig ut!


Älskad!

Igår så var jag och älsk + 4 vänner på värdshuset och käkade. Killarna drack öl och jag och alex bara år och tjötade! :) trevligt var det! Idag har jag jobbat hela dagen, och vi kom ju hemt sent inatt. Så är trött och skulle kunna somna redan nu! och klockan är 7!! Snacka om Gött!!!

Och ont i magen har jag, stickningar och så är den skit hård. ajaj! Hoppas allt är bra med lillen! ♥ Ska ju till ullared den 30 med, handla bebissaker! Dom sista så det är klart hihi!


kläder?

Jag har tänkt endel på detta, hur ska man klä sig som mamma! Menar jag är ju ändå rätt ung än, vill ju inte se ut som en kärring! Men jag tycker inte man kan klä sig hur som heller! Finns ju kläder som sitter på ungdommar, jätte utmanande, men jag har redan nu börjat ändra min smak har jag märkt. Jag kollar på andra sortes kläder än innan, och jag gillar det! Det är inte fel att se mogen ut, och det är snyggt det med.

vill ju inte skämma ut bebisen haha! Och i slutet av sommaren bllir det ju antagligen bröllop, (inte jag) och dop ♥  Har hittat jätte fina klänningar, men faktiskt skulle jag vilja ha en fin satin långklänning på bröllopet. Så vackert! Men har har ni 2 jag hittat, som man kan ha när som! Och rätt mogna eller hur?

 


MinÄlskade!


Loveeeooohhlove!

Imorgon är det jobb igen, inte länge med aja! Skönt! Har börjat få så ont i ryggen och så hänger mitt vänsterben inte med! haha!! Så rätt skönt, Och på tisdag blir det att träffa barnmorskan för 2 gången under hela graviditeten, Tycker det är rätt dåligt! För när man väntar sitt första barn har  man ju massa funderingar, och att ringa är ju inte så kul! Så ska bli skönt att veta huir allt är och så. Tror vi får höra hjärtljuden med, och att dom mäter magen! Sen hoppas jag på att man får reda på när vi ska till förlossningen och kolla osv, föräldrakurser osv. för det är ju snart dags. Gah hallååå!!!

Vi har snart en underbar liten bebis här hemma! Längtar så! Nu har jag även fått upp skötbordet i badrummet, allt ska vara klart innan lillen är här. Känns skönt så man slipper ta det sen! Och vagnen är snart här, Underbart. Sen ska vi till vmo inom kort och kolla bilbarnstol, tro vi ska hyra en . Mycket enklare så, och dom är nya fina och säkra framför allt!

Sen kolla allt med försäkringskassan om mamma och pappaledigheten med, :S jag har noll koll!


MagenVäxer!

Magen växer och knakar, och det är full rulle på den lilla!! ♥



Movie time!

Igår så tog vi en tur till växjö med aron och nilla, kollade på Narnia 3D. Och självklart fick jag spring i benen, svårt att sitta stilla och kissnödig! Haha, lyckat. Men filmen var bra och vi hade trevligt  som alltid. sen efter blev det donken en snabbis, Mumma!!  Får se vad vi hittar på nästa gång, david vill på gokart men jag får ju inte köra!! Så tycker inte det låter så roigt!

Tiden!

Igår var jag och min älskling på Ikea och inhandlade lite bebis saker, bland annat slank det ner spjälskydd, täcke och kudde! ( ja jag vet att dom inte ska ha det i början men köpte det ändå).

Påslakan set, fin mobil som nu hänger i vaggan, sen en balja och lite annat smått och gott. ♥

Sen i slutet av månaden ska vi inhandla mycket av de sista sakerna, Men blöjor vet jag inte hur jag ska göra med än haha!  Och på tisdag är fösta mötet med barnmorskan sen inskrivningen! Lite på tiden kanske! Hoppas att det ger lite info. Vill att tiden går nu nu !!


:D

Åh vad jag äre sugen på att beställa massor av bebis saker,Får se vad som händer under kvällen! Vi ska ju faktiskt iväg i slutet av månaden + att vagnen kommer nu runt den 20:e! Så borde hejda mig men!
Allt är ju så fint, och vet massor vi behöver ( och inte behöver) ♥

Har ni någon sida som jag inte hittat med söta bebissaker på, alltså massa olika prylar och onödiga småsaker ! Skulle vilja hitta en sida som man kan hitta allt på, inte bara lite här och sedan där!

Sedan ska jag ju börja göra om i sovrummet hallen och i badrummet nu! För i april månad kanske jag inte jobbar så mycket, och jag vill ha allt i ordning innan bebis kommer, ska bland annat försöka hinna måla med svart magnetfärg i hallen. Rätt snyggt och praktiskt! Ska hämta hem skötbordet någon dag med, som vi faktiskt fick av dom som bodde i detta huset innan ♥ jocke och martina!

Nej nu ska jag vila tror jag, orkar inte pyssla mer idag! Bara vila, skööönt! Pusss


Nyår!

Nytt år! Nya saker som kommer! 
Jag ska bli mamma! Vi kommer ha en liten bebis hos oss inom kort galet!
Är så förväntansfull.

Nyåret spenderades med bästa nilla och aron, vi hade det mysig! Åt middag och var lugna, dom drack lite och jag fick hallonsoda och cola :) hihi! Inte som det brukar vara alltså! ♥ Sedan stod vi ute i det kalla blåsiga regninga vädret och skålade in 12 slaget, och det kom fullt med fyrverkerier! Tack för en härlig kväll! Ni är underbara!







Får bli bra med dessa bilderna här på bloggen ♥ Hoppas alla hade det fint i nyår!


RSS 2.0