Baby LoveIdag har jag och lillan varit på BVC, vi är ju där en gång i veckan nu! Och hon växer bra lillfisen!
Duktig liten flicka, vi gick till david på jobbet och hälsade på med. Sen ringde jag älskade Alexandra, så gick bort och hälsade på en sväng ♥ åt 2 glassar på vägen dit med hihi!!


Nu Äntligen!Här komme äntligen förlossningsberättelsen. den kommer nog vara rätt osamanhängande, men hoppas det går att läsa ändå. Så bättre sent än aldrig.

3/4 2011
Vi åkte ut till skriperyd och hälsade på annika och magnus, och fikade lite, jag gick på toa och det kom slemklumpar, vilket det hade gjort i några dagar. Så tyckte inte det var konstigt, sen hade jag haft förvärkar i några dagar med. Och hade ju slutat med medecinen. Vi sa hejdå, och åkte till mana och marcus. Där visade mana mig och david att dem hade gjort klart deras bebis rum, vi skulle ju ha samtidigt ungefär. Och jag skämtade om att dt var fuskigt att dom hade trappa, för då kan man ju springa upp och ner. Sen satte vi oss i köket och jag nämde att det var bra att deras kökssoffa hade skinn :) ifall vattnet skulle gå. Sen fikade vi och pratade om födslen osv, och om vattnet. Och då känner jag att det blir blött, och tänkte va va det då? sen kände jag det, det bara rann... Sa David Vattnet gick!! han trode inte mig, ställde mig då upp, och då bara började det att forsa, och skyndade mig mot toa, där det bara rann rann och rann. David trode jag kissade haha! Marcus hämtade sopsäck, som jag kunde sitta på i bilen. sen så Fick vi åka :) Stackars mana och marcus tänkte jag hahha!!

David bad mig ringa förlossningen, och det gjorde jag och dom ville att jag skulle åka in. Så vi åkte hem och hämtade väskorna och alla papper. Sen ringde vi mamma så dom hämtade ronja. In mot BB.. På vägen dit hade jag inte ont alls, david var nervös. det syntes. Inne på sjukhuset fick vi ett rum, dom undersökte mig inte direkt med tanke på att vattnet hade gått. Men senare fick jag värkar, och senare på kvällen fick jag morfin för att jag skulle kunna sova på natten. Dom satte sprutan i låret, fy! Men det Det var jätte skönt sen när den verkade, åhh... :)

4/4 2011
På morgonen vaknade jag med värkar, och david försökte få i mig lite att äta men det gick inte alls. Var inte sugen, jag fick en sådan där gåstol, det var skönt att röra på sig. Värkarna blev starkare och starkare. Så vi fick då ett förlossningsrum vid runt 8 på morgonen. Kommer inte ihåg tider och sådant men sedan fick jag börja med lustgas, men jag var uppe och gick ibland. Tillslut kunde jag inte längre vara uppe och gå hade öppnat mig ungefär 6-7 cm om jag inte minns fel. Tyckte inte syrgasen hjälpte så dom fick höjja :) Jag var nog aldrig arg eller otrevlig inte vad jag kommer ihåg, men jag ville borsta tänderna mitt i allt, och sa att vattnet smakade skit och att saften smakade gurka. haha.. Sedan fråga hon om bedövning, så jag tänkte att jag skulle ta EDA, och det gjorde jag. Men den första narkosläkaren kunde inte få den på plats så dom fick ringa dit en annan. Gud vad jag hade det jobbigt just då, låg som en böjd banan hade jätte starka värkar och så var man tvungen att vänta nu med. Åh!! Svettades och klädde av mig, men det tyckte inte min barnmorska jag skulle, men det sa jag jag skiter i om någon ser hela mig. jag är varm.

Tillslut satt EDA bra, och jag sa, gud alltså jag måste kryssta. men hon sa det kan du inte än, joo sa jag då.. Den kommer nuu jag kännder det, då kollade hon mig igen och sa oj då, du är öppen 10 cm, så näst värka kan du pröva att börja krysta. Då blev allt så verkligt, herre gud jag föder barn. David var jätte duktig och hjälpte mig att komma ihåg att andas rätt. min ängel just då! Krystade och krystade, men tyckte inte att det hände något, men det gjorde det sa dom. Och tillslut kände jag att huvudet stod där, nästan ute. Den brännande smärtan går inte att beskriva, men då visste jag att våran lilla bebis snart var ute. Krystade och sedan var huvudet ute! Seda var det axlarna, men dom fick dra ut bebisen.. jag orkade knappt krysta just då.. Och när bebis var ute skönk hela magen PLAFFF!! Och vilken skön känsla det var, lättnad.. Det var en flicka sa dom!!

Men då tittade jag ner, Varför skirker hon inte. david  låter inte... Är något fel, dom skyndade sig, la henne snabbt på min mage klippte navelsträngel och bar iväg henne snabbt, och tog david med sig.. Kvar var jag rädd och fattade inte något. Reste kom ut snabbt, dom tryckte mig bara på magen en gång. Men sedan sa Läkaren att jag blödde mycket, sen såg jag att hon blev orolig. Sedan hade jag massa människor på rummet, do fick inte stopp på blödningen, så dom sprayade med något medel klämde torkade och höll på... jag var rätt borta då, var ju orolig för min lilla flicka... Och stackars david som stod där, i rummet dit dom tog lillan.. och hörde att det var något fel på mig.. usch han kände sig rätt hjälplös. Men tillslut lyckades dom få stopp på blödningen. Hann att blöda 1500 ml blod. Svimmade 2 gånger efter förlossningen, när jag skulle på toa. Inte så konstigt kanske..

Men sen inne på BB avdelningen fick jag ligga och hålla min lilla flicka, Thea ♥ Vilken kärlek! Vi fick stanna kvar på bb i 6 dagar för att lillan hade gusot så hon solade från och till... Men nu är hon så frisk och fin så.. Känns underbart att vara mamma. Och att jag och david har kunnat skapa något så underbart, vi är en familj nu!

Det var min förlossning det! Har säkeret glömmt hälften, och har utelämmnat lite, annars hade ni inte orkat läsa. Så hoppas ni tyckte det var intressant att läsa om Lilla Theas ankomst till världen.

4/4 2011 ♥


Lots of work

Hej på er!

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera, har inte haft något att skriva. Och förlossningsberättelsen kommer, bara det att jag inte hunnit. men den kommer! Thea är redan 2 veckor nu, sjukt att tiden bara flyger iväg! ♥

Ska bli bättre på uppdatera, nästa vecka nystart här, ohyes


Kärlek!

Om jag inte visste vad kärlek var innan så vet jag det nu! Mitt lilla barn, davids och mitt verk! Som vi har skapat ihop ♥ Hör ni inte hur underbart det låter. Och jag lovar det är det! Jag är mamma! Gud, ♥

Thea min älskade lilla flicka, ♥ Du och din pappa betyder mest av allt för mig!


<3

Hej på er alla :D

Har inte haft ork att skriva något, men kan uppdatera lite snabbt nu, är fortfarande kvar på sjukhuset med lillan. Hon ligger och solar igen. Hoppas att proverna visar bättre idag (hon föddes med gulsot), då får vi nog åka hem. Skulle bli så glad, få komma hem med min lilla familj.

Thea är helt underbar, älskar att bara ligga och lukta på henne. Och när hon kollar på en med dom små ögonen, och sparkar och fläktar med armarna. Gullungen våran.

Ska ge er en riktig uppdatering när vi väl kommit hem, allt om förlossningen, när vattnet gick, dagarna efter förlossningen mm. Har massa att skriva. Ska ordna ny design till bloggen när jag kommit hem med, ♥ Hoppas alla har det jätte bra. Jag njuter av livet :D


Mamma och pappa!

I måndas blev vi föräldrar till en liten flick som ska heta Thea <3
Förlossningsberättelse kommer när vi kommit hem! :)
Nu vill jag bara mysa med min lilla familj!


gutentag!

Idag sov jag och david länge, ronja med! Hon är väldigt lugn nu, vilar vid mina fötter, och är så gosig. Mammas mys vovve! Idag är det söndag,och jag  avnjuter en cola.. tråkiga dag, hela jag är svullen spec, fingrarna. Gud alltså. Och mina blodådror syns tame f*n överallt. Läskigt. Ska snart ta och dra lite städning här hemma! Vika lite tvätt osv, sen se om jag ger mig ut med ronja i vädret. Blött och fuktigt! Men är så skönt att andas frisk luft med!

Fy vad jag vill klippa mig och färga håret nu! Det är typ prio ett för mig! Känner mig inte snygg alls. blärk. får prata med snyggingen här hemma sen, ska beställa löshår tro jag, för då kan jag klippa lite kortare men ändå ha långt. sen är det just den färgen på löshåret som jag vill ha med! hmm, men får se. Önsketänkande kanske??

ambrosia

god förmiddag på er! Idag sov jag länge till efter 11 tror jag. Behövdes, sover ju så illa nu för tiden. Och igår var vi i ljungby skulle handlat, med det glömde vi bort. Fick sådana jobbiga förvärkar så ni vet inte, aj aj! Och tyvär så hände det ju inget denna gången heller... Men men!

Idag har jag lite molnande värk, och har fått (ursäkta informationen om ni är äcklade av dessa saker) mörka "flytningar, eller om det är slemmis?? för är ljusbrunt och ibland småå trådar i. Gud alltså, tänk att man studerar det blää! haha! Tänkte jag skulle tagit cocopopps nu till frulle, men somsagt vi glömde att handla igår, därmed ingen mjölk, Buhu.. men mamma hämtar mig om en stund, drar med mig paketet hem dit då!

David jobbar idag, sen ska han iväg med kompisar och panga lerduvor, det är skitkul. :) Hade gärna med varit med, men inte så lämpligt kanske just nu. men nu ska jag klä på mig lite, sen typ vänta på att det händer ngt roligt! hoppas alla får en fin lördag!

mat

Snart kommer david hem, då blir det ljungby för att handla hem mat och tvätta bilen. Och jag ska ha cola! En på donken och på burk med mig hem! Fundera på om jag ska köpa slingmedel? Ljusa upp det lite iaf! har hunnit måla naglarna idag, Typ rosa röda, gillart. Och har fått många nya läsare, och fått veta vilka mina trogna läsare är :) skit roligt, säga bara till om vad ni vill se mer av i bloggen :)

Nu ska jag dra på mig byxorna, har ett par jeans som fortfarade passar! Sen ska jag ha min nya jacka från HM som jag inte använt ännu! Just det, kommit på en 20 års present till david nu :D Tror den blir skit bra! Och har bestämt mig för att pröva på spraytan i sommar! Ha de sålänge :)

mammas joojjaaa


RSS 2.0