thisishalloween!! la la la la!!

Mohahahahaha!!! Idag blir det att klä ut sig!! jag bli inte läskig, ni ska få en tjuvtitt på min klänning som jag sytt! ;D Man måste ju vara kreativ någon gång! Ska snart hem till mamma och hjälpa linda med sminkningen och håret! all in idag, fats att jag inte är på topp, ingen röst har jag men vafan! Jag klarat galant!




men tydligen gick inte dessa bilder att ladda upp!! Så här har ni en ledtråd till vad jag ska vara!!


Lyckooost!

Vet ni! jag har jobbat lite idag, suc. Fönster hatar dem! Men sen åkte vi hem åt jag drog donken och käkade upp allt. Biffiga maggan här va! :D Men sedan en person till mig som jag var på intervju hos, och gissa!!!!!

JAG FICK JOBBET PÅ GULDFYND!!!!

Wiihhoooo! Några timmar i veckan mer innan jul, och jag ska på utbildning snart. Nu händer det!! :)

mycketattgöra!

pust, nu har jag städat väldigt mycket, men ännu inte klar. Vill ändra om! Men vet inte hur, har fått in mitt stora vita skåp i köket nu, "halvmålade vita skåp" så nu kan jag måla klart det! Var även ner till syskonen på skolan idag och lämnade deras halloween inbjudningar jag hjälpte dem att göra! Och vet in jag gick ner till rayaholm, men birk. Aj aj, lite muskeldödare. Otränad ja jag vet!

Sedan gick jag och hämtade ut mitt efterlängtade paket från jotex. Blev verkligen jätte nöjd med sakerna. Ska nog kika om jag kan klicka hem något mer fast till v-rummet. Visar bilder senare!

Har även lyckats tvätta våra bankomatkort idag, haha! Inte tänkte jag på att de kunde ligga i david jobbar byxor! Aja sådant som händer, bara dom fungerar så! Ska ju åka och handla lite gott idag, känner mig riktigt sugen på revben och sådant äckligt! ♥

Och vet ni, imorgon ska jag på arbetsintervju igen! Hon som ringde var jätte trevlig och sa att mitt cv var jätte bra. Och att jag var väldigt intressant. Jag blir glad, håller tummarna och tårna. Förra veckan hade jag en telefonintervju med ett annat bolag men det sket sig. Fast han skulle höra av sig om dom hittade ngt mera! :) jag leeeeer !!!!! Puss på er!!



Färgfantasyochengnuttapyssel!

Jobbat lite idag, tummen upp. Kom hem och min kära lilla Ronja hade bestämt sig för att jävlas. Så fullt med sönderbiten plast på golvet, och nästan alla mina läppglans och läpstift!! DÅ blir man arg! Men vad gör man, bara att taoch städa upp det. Gjorde sedan mat till hundarna och sprang ut och hämtade Virk i hundgården. Det blev blötfoder med banan, gurka och äpple iblandat. Det gillade dom!

Nu ska jag planera ett bröllop, har nämligen fått en förfrågan om jag kan fotografera bröllopsbilderna och göra bukett mm. Alltså lite allt i allo. :) roligt tycker jag. Ska även planera möhippan haha! ;)

GÅR INTE LADDA UPP BILDER!!!

HejMittVinterLand

Vaknade upp till ett bländandet vitt sken som kröp genom rullgardinen, SNÖ!! Självklart, jag blev överlycklig. Har ju tjatat om snö sen över en månad tillbaka. Och ska nu gotta mig i att det är så vackert, ska skicka upp en burk med jul till Nilla hade jag tänkt. hinner det smälta tro haha! Både birk och ronja har varit ute och busat redan, katten gillar däremot inte snön lika mycket. Blir att ta hem hans katthus och isolera det någon dag.

Igår var jag och david nere på BeKa linedancers kurs i parken rydaholm, min morbror är ju instruktören. Vi skulle överraska morfar, han fyller ju 70 idag men dom som inte kunde komma till honom idag hade planerat lite skoj för gubben <3 Vi ska åka till morfar vid 7 tiden ikväll. Tårta mumma!! Och ja ska gratta honom från er alla :D

Nu så blir det att piffa till sig lite, klämma på sig något! Ska med lillasyster till växjö idag, köpa maskerad prylar. Vet inte vad jag ska vara än, tycker allt är tråkigt vill ju vara speciell :) Förslag snälla ni??

Ha en underbar dag nu alla så hörs vi ! Kram!




" frost bild från 2 dagar sedan"

Missy

Pust, jobbat både idag och igår. Lite sådär trött! Skönt att vara hemma, imorgon fyller morfar min 70 år <3 Grattis till honom. Han ska få sådana där små extralysen på ramp av oss. Så han ser nu till vintern gubben! haha!! Hjälpte även min mamma igår med ett cv, hon blev mycket nöjd, samt att jag hade hittat ett jobb med som jag hjälpte henne att söka, hoppas hon får det. Och jag själv sökte 4 stycken igår, hoppla!

Resten av min dag kommer nog inte att vara så intressant, david kommer hem vid 6 så då blir det nog lite tv mys! Pratade med min sötaste Nilla innan <3 Synd att hon bor i gbg nu, saknar henne ju. Men snart ses vi igen min pingla. hihi!! ♥


kiiwwii!

Trött, men idag hade vi sovmorgon! Så härligt, Kunna ligga och mysa på morgonen.
Sen var det upp, fixa i trädgården, körde hem massa ved till mamma. Och sen hem igen och städa rent. 
Sen ja hände det inte mycket mera, birk har varit dålig ikväll.
Spytt sten som han ätit, och trä. Dumma lilla vovve. Men nu verkar han må mycket bättre.

Hoppas allt löser sig <3
Imorgon är det en ny härlig dag!!!

*



Hej alla där ute! Är ni lika frusna som jag är idag?
Mina händer är som istappar, och jag går med stickat och mystofflor på. Nu fattas bara snön.
Ni tycker säkert jag är lite koko, men har aldrig längtat så mycket efter snö och jul som nu. Beställde hem jul saker från Jotex innan, till köket endast men det är en bit på vägen, fast ville inte ha rött så det fick bli grå/silvrigt. Passar ju till nyår med.

Försökte ladda upp en bild på beställningen, men det ville inte fungera! Så för testa igen senare!




New Design!

Hej alla, saktat mig? Nu så har jag börjat mixtra med den nya designen, vet inte hur jag vill ha den! hmm, om ni vill vara så snälla får ni gärna kika in om några dagar igen. För då har jag nog lagt upp de olika alternativen. Jobbar på dem just nu. Men det krånglar, är inte precis någon expert så det tar sin tid.

Imorgon ska jag tyvär jobba, känner inte alls för det. Men jag ska inte säga mer vad jag tänker om det. Onödig information.

Vill färga håret igen! Det är för ljust ändå tycker jag, tror jag ska satsa på riktigt mörkt iår igen. Men inte rött, inte till jul i alla fall, haha. Sen vill jag att mitt hår ska växa men nepp, det är bara luggen som växer. Ungefär som jag gett den näringstillsott eller något. Får väll köpa hårförlängning, men är bara massa krabb med att sätta på och ta av. Och ja, andra orsaker.

VILL HA NÄSTA VECKA! OCH JUUUUUL!!!


C:


Den 12/10 2009 kl 13:04:12 Startade jag min blogg. Och nu är allt Innehåll RADERAT, vilket känns rätt skönt.
Känner att det är dags att börja om, sakta men säkert. Ska tänka på vad jag skriver, "oftast" vill säga.
Ska skriva för att det är kul, och för att det sa bli kul var jag tvungen att förändra allt. Hoppas alla som läst innan kommer att stanna kvar. Det kommer att hända mycket nu. Ska ordna bland kategorierna och göra det lättare att hitta allt. Nu Börjar vi!

RSS 2.0