Såklockren!



Erkänn klockren! haha, Blev inringd till jobbet idag. Så blev mycket stress och panik idag på morgonen. Men har jobbat klart för denna dagen i alla fall, imorgon jobb igen sen ledig tills på lördag! Och på fredag är det ju ultraljud, så skönt. Vill se den lille, se att allt är bra! Jag har ju inte kännt en spark än. OROLIG, men kan säkert ha sparkats endel utan att jag kännt det eller??? Fy är så sjukt jobbigt att gå orolig över detta!
Nu har jag tänt massor av ljus, för värmens skull. Mysigt med för den delen, eldar för fulla muggar i pannan men tycker ändå det är väldigt kyligt! SÅ nu blir det att fixxa lite gröt mumms!!


Saknar!!




Haaardwoorkwork!

Jobbat hela långa helgen, jobb imorgon med! Mycket snö har det kommit idag! Och den nya hunden har anpassat sig fint hemma, Nu har vi 3 hehe! Och nu väntar vi bara på den lille <3 April, månaderna kommer gå fort! <3

Ska kika lite på nätet imorgon efter bebis saker, se om man kan önska sig lite i julklapp- Skulle själv behöva fylla på garderoben lite. Inget sitter snyggt, buhu! Någon med förslag på snygga kläder som passar en gravid :) nu så ska jag vila lite och så. Har ju julpyntat lite på utsidan med. Ska visa er någon dag, om jag inte glömmer det! Påminn mig!!


Gååårdaag <3 idaaaaggg!

Bild från fiikat i växjö igår ♥ mys!
Fick nya skor av mammi igår mig super duper glad, älskade ängel!!! Nu ska jag till jobbet, min taxi haha kommer snart! så dags att sminka sig och fixa lite! Men uppdaterar er mer om gårdagen senare! Vi var ju på baby proffsen och kikade :) KUUUL!!


♥ I väntan på det finaste ♥

Just idag längtar jag efter att hålla vårat lilla barn i min famn, veta att detta är ett barn som jag och min kära skapat tillsammans! Vilken härlig känsla, och att hålla det lilla livet! Och att veta att det är du som måste ta hand om det och älska det ♥ sådan kärlek!! Nu på fredag den 3e, ska vi på vårat 2a ultraljud för att kolla på bebben. Vill ha fredagen nu! Att få se han/hon igen... Och nästa vecka har jag gått halva tiden :) det ni!


Menü!!

God morgon alla glada, idag är det ruskigt kallt ute. Ska nog dra på pälsmössan idag!! mmmm, varmt och gött! På min menü idag har jag många godbitar ska bland annat göra detta:



Härligt, ska hoppa in i duchen snart, medans det ännu finns varm vatten. Ska iväg vid halv 11, 11 någon gång. Fast idag har jag ruskigt ont i nacken, måste ha legat väldigt onormalt inatt. HAHA!! Jaja, Ikväll bir det i allafall mys med marie och miia. Blir nog min och maries speciaale idag med! Taccooo night! :) äter bara tacco när marie är här typ. Jaja, nu får jag uppdatera er mer senare när jag kommite hem. Puss på er ♥


utbrottttt

Orkar inte mer!!!! Deprimerad till tusen nu!! Det bara kom! VADFAAN GÖR MAN!!!
Åt skogen med allt idag!!! pallar inte! VILL INTE STÄDA!! VILL INTE GÅ UT, ORKA GÖRA SIG I ORDNING!
ORKAR JAG MED NÅGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klippii



klippiiklipp

Nu har jag kollat klart på The Back-up plan med jennifer Lopez! Riktigt bra film, satt och skrattade för mig själv lite! Gah tänk att få tvillingar! Roligt men ack så mycket jobb! Trött är jag idag, jobbade ju hela dagen igår, sen igår kollade jag på disneys en julsaga, somnade nästan men var tvungen att kolla färdigt! Julfeeling ju!

Och idag har jag hunnit med att stiga upp typ, inte mycket mera. Inte ens tvättat av mig sminket från igår! Lyckat!! Och hundarna springer och skäller rakt ut i luften. Skriker ihjäl mig på dom känns det som, blir ju så arg!! Aja, snart kommer david hem så ska laga mat snart. Sedan blir det städ för hundarna har ju grusat ner.

Ska klippa suss någon dag framöver nu, och jag SKA lägga i lite ny färg! Du kan inte säga emot!!  sedan färga och slinga systers hår :) får se om det blir jag som klipper henne, annars blir det ju aldrig av, eller hur mamma! ♥ Kanske ska fixa ditt hår med???

Nästa inlägg som kommer visar jag hur jag vill göra med deras hår :)


Play

Nu så har man varit ute i snön! varit hos mamma en liten stund. Snöar riktigt ordentligt :) men gör inget för mig! Så länge det ligger kvar vid 1a advent. Då ska jag ju på julkonsert med mamma! MYSIGT!! Längtar!
Men jobbar ju både lördag och söndag! Pust, fast kul med!

David sitter och svär haha, han spelar nintendo mario bros!! Och han är snart klar med spelt, och nu har han inga liv! Tiihii!! sådant är riktigt surt. Men nu ska jag ta och fixa lite innan jag går och lägger mig. Kvälls macka kanske?? Uppdatera er imorgon <3

Entrudelutt


Bebbe magen!






Barnvagnsköp?

När är det dags att införskaffa sig en barnvagn??
Är det förtidigt att beställa en nu och åka och titta??
Eller ska man vänta in i sista minuten??

Ja så känner jag just nu! Pratade med mamma, kjell ♥ och lilla annika igår. För jag har hittat en barnvagn jag vill ha. Den verkar jätte smidig och bra. svart med blommigt mönster på som passar pojke och liten flicka. samt att den hade massa tillbehör och funktioner. Men vilket märke ska man ha då?? Vad är det för skillnad på om det är en brio, emmaljunga osv, mot en som inte har just det kända märket och går på sisådär gärna 7 papp!! Jag vill köra på den jag har hittat! men ska nog åka in och kolla på babyproffsen med innan ifall liksom! 




Det är en Sportig kombivagn utrustat med hårdlift för det nyfödda barnet. Baby Lux är den perfekta vagnen för den aktiva familjen som vill ha det bästa för sitt barn. Ställbart och vändbart ergonomiskt handtag av säkerhetstyp. Dubbla bromsar och fin fjädringskomfort.

Funktioner:
Höj / sänk och vänbart styre.
Integrerat myggnät i suffletten.
Integrerat regnskydd i suffletten.
Extra väska i fronten.

Skötväska.
Lufthjul.
Kugghjulsbroms både fram och bak.
3 sektioner ryggstöd.

Löstagbar skyddsbåge.
Mugghållare / förvaringsplats för leksaker som alternativ till skyddsbågen.
Löstagbar front , med "titthål" i suffletten.
Fotstöd, när barnet blivit längre.

Sportfjädring för extra comfort.
Rejäl korg under vagnen.
Fempunkts-sele.
Liggunderdel.
Kullagerdäck.
Hårdlift.
Reflexer.

 


Raaaiiin!

God morgon alla! Sovit rätt illa inatt, jag och david delade en enkelsäng hehe, och så skulle självklart hundarna hoppa upp och trängas. Men men, lite mysigt ändå! ♥ Nu på morgonen så släpte jag ut vovvarna, och sedan kom david upp och vi åt lite! Nu är han ute och jagar. Och jag och Annika lyssnar på julmusik, se om jag är här sen när hon ska baka lussebullar! GOTT!!

Nu ligger jag och kollar på harry potter och de vise sten! Vill ju se den nya med, måste det! Aja, kul att så många läser min blogg. Men ni är lite dåliga på att komentera tihi!! Och jag ska lägga upp en bild på magen nu snart, Jag LOVA! David får ta ett kort på den senare idag! nu ska jag kolla klart på filmen,  och kolla runt lite efter bebis saker på nätet. Ha det bra så länge kraaam!


Trallaaa!!

hoppsan, nu har jag varit dålig på att uppdatera er! Förlåt ♥ Har hänt massor dessa dagarna! Jag är snart klar med mitt skåp i köket, ett stort kors i taket för det!! Haha men känns skönt att det snart är klart! Då är köket näst intill klart inför första advent!!! Sen innan jul blir det lite fix igen, byta gardiner dukar mm!! Man ska ju ha rött då, just nu har jag bytt till grått och silvrigt :) Fint! Nästa vecka ska jag ta ner julsakerna från vinden. Så jag kan ta och sätta upp lite då  och då!  För jobbar ju rätt länge om dagarna nu!

Men det går jätte bra på jobbet nu, jätte stolt över vad jag åstakommit! Jag gav aldrig upp och fick tillslut ett bra jobb!! Menar guldfynd är inte pjåkigt eller hur??? Nöjd som fisken i vattnet!!

Just nu är jag ute hos david mamma, han är på återträff med dom han gick ut 9;an med! Så saknar honom just nu, vill ha hem min pajke!! ♥ Vi har tittat på nu är det jul igen 2, och i mitten på filmen så började allt att hacka!!! Jag fick fullkomligt damp. klarar inte av sådant, men tillslut så fungerade det igen!! Och imorgon blir det nog att träffa nilla gumman !!! och aron då :) Hoppas att det hinns med! Nu ska jag äta lite, gnugga magen och sen nana!Sov så gott alla så uppdaterar jag er imorgon med lite nya roliga saker!


Kärlek!

Välkommna alla nya läsare,och ni äldre läsare.  kul att ni hittat hit! Kul att se era komentarer! Dom värmer! ♥

Pust, säger jag! Nu har jag stökat massa sedan jag kom hem, och imorgon blir det heldag på jobbet.. målat lite på mitt stora skåp i köket, ( ni ska få se slutresultatet senare när den är klar) Samt städat och rensat en massa, Känns bra! Allt börjar falla lite på plats nu! Måste få allt i riktig ordning innan bebis kommer ju! Vill ha allt perfekt, även om jag vet att det inte går så tänker jag försöka. Ska visa er min lista som jag har med saker jag ska göra, en lista helt enkelt.

  • Göra ett schema på städningen.
    Vilket jag ska ta på vilken dag, ex fönster 1 ggn i månaden.
    Lister och torka ur skåp mm.
    Tvättdagar + vikdagar!
    Filmkvällar.
    MED MERA
    .

Ska bli skönt att få lite struktur tror det är vad jag behöver, och det underlättar mycket. Nu när jag jobbar blir det ju lite tightare med tid osv. Ska skaffa mig en griffeltavla med, sådana är så fina! Finns även spec.färg som man kan måla griffel med. Men nu ska jag ta och fortsätta. Senare blir det lite film mys med älsklingen, kanske laga någon god mat?? Är rätt sugen på potatis gräddsås med något till, hmmm.....

 


Ett litet tips!

Rydaholms kyrka den 27 november kl 18,00.

Här blandas klassiska julsånger med lite nyare i en musikalisk och stämningsfylld mix av instrumentala melodier, solosånger och duetter.
Kärleken står i centrum, den vackra visan och två varma röster.

Med sig har Åsa och Mathias två fantastiska musiker i form at Jonas Otter gitarr/bas/sång och Nicke Widén gitarr/dobro.

Biljettpris: 280 kr, 40 kr för barn under tolv år.

Förköp:

Rydaholms församling, tel 0472-20031 eller 0472-20606

www.asajinder.com

www.mathiasholmgren.se

Telebokning Nortic, tel 0455-610 700 eller

direkt genom att klicka på biljettbokning


Höft...

Hemma  igen efter obbet, trött är jag. Och mina små höfter värker! Bra kombo det där! Gått bra på jobbet idag i alla fall, lyckades säga att jag var med barn och dittan och dattan. Tyvär gav ingen mig förslag på hur jag skulle säga det så det fick komma narturligt! Men känns bra att ha det sagt! Kommer ju till att växa endel så, haha!

Nästa vecka har vi kick off, skoj. Lära känna varandra bättre med! Ska bli kul att få arbeta med alla. För alla verkar bra och trevliga! Hoppas dom känner samma för mig :)

Idag har jag gått in i vecka 17 tror jag det var, fattar ite riktigt hur man ränkar, 17 +1 och allt vart det nu är! Jag får hålla koll på när det är april i stället haha! Och idag har jag pippi på cocacolaa! Vill ha det nu, på burk med! Finns inget som skulle göra mig gladare just nu! (tror jag) 

GF!



Här ser ni vissa av Guldfynds rosa bandet produkter, vilka jag tycker är enormt fina iår!
Finns fler i butik, nyckelhållare mm.Tänk på att ni ger pengar till en bra sak. Det finns även lotter som du kan köpa i butikerna, kostar endast 10 kr, och du kan vinna upp till 20.000 kr. Så nästa gång du ska handla smycken, kolla på rosabandet varorna ♥


sweeeet!

Hemma igen efter jobbet, nice! Går verkligen jätter bra nu! Lärt mig kassan bra och allt börjar att falla på plats. Och imorgon börjar det 3 nya, som ska vara kvar nu över jul. Behövs ju mera personal då! Så vi ska ta hand om dem, hehe! Känns lite lustigt men vi kan ju mer än dem än så länge!

Inte fått i mig mycket mat idag, FY SKÄMS!! SMISK! Borde vara bättre på det nu när jag veta tt jag måste! Får bli bättre på den fronten! Och nu ska jag faktiskt börja med körkortet, är tvingad till det nu! haha! Nej men behöver det nu, innan hade jag inte en anledning! Så nu jädrans!

Sitter hemma själv i min ensamhet, david är på något kalas! hoppas han smugglar hem kakor och bullar tihi! Önsketänkande! Och gud vad cola sugen man kan vara! Gah, ska köpa hem massor! Fast har fått för mig att jag läst att det inte är bra när man är gravid :\

FuckVädret!!

Hej alla läsare <3

Vilket väder det är, blåsigt och blött. När jag var ute med hundarna skakade jag tänder brrr!! Vart är snön??
Aja, nu så sitter jag och äter lite frukost, sedan ska jag hoppa in i The Shower!  För vid 12.30 måste jag vara redo att åka mot jobbet! Och jag har kläd problem idag! Kan ju inte ha vanliga kläder på mig måste ta alla mina pösiga kläder. För att jag har inte sagt på jobbet att jag är gravid än! Känns jätte hemskt !

Men vet inte hur jag ska säga det, är ju så ny där. Och vill verkligen inte förlora jobbet! Hur skulle ni säga det? Behöver verkligen all hjälp jag kan få! ♥ Vill kunna visa min mage!

Och snart kommer det upp bilder på magen, Ska ta och knäppa några kort senare idag kanske! Om det hinns med, kommer inte hem förens 7 tiden! Ni får alla ha en bra dag sålänge kram!

trallala!

Söndag vilket betyder Fars dag! Så grattis alla pappor :)
David har varit iväg och jagat, och när han kom hem hoppade en blöt Birk upp i sängen! Gissa om jag skrek, luktade URK gjorde han med! Men vad gör man han är ju så jädrans söt!! ♥
Nu så har jag fixat mig lite, vi ska ut till skripet och äta! Gott, ich bin ein Hungerbarn Heute! Nice tyska va! Senare ikväll till mammi, dom skulle fixa ngt med våran andra bil. Och så!
Imorgon blir det jobb igen, Jag verkligen trivs på Guldfynd. Börjat lära mig jätte mycket! Kassan är lite knepig, finns ju så mycket man ska lära sig, men det kommer! har ju bara jobbet 2 dagar. Men hela nästa vecka är det jobb!
Och vet att det är många som vill att jag ska visa magen! Och ja det kommer att komma, måste bara ta ett kort på den! Men tålamod mina vänner snart kommer den :) Nu får alla ha en bra dag, så ska jag väcka lilla dadde nu ♥

morning!

Vet ni vad det första jag gjorde idag var! Började att vika tvätt, haha! Viker ju allt med! Trosor och allt! HIttade även den perfekta klädslen för idag med! Ser inte tjock ut allt :) " eller ah lite " men det duger! Haha, sen släppte jag ut vovvarna som dom fick kissa lite, Och har nu ätit en bra frukost för mig och den lille ♥ Snart får jag ta och fixa lite annat städa rent lite innan jag åker till jobbet!

Igår berättade en från guldfynd ifrån kristianstad (som bara är där nu i 2 veckor för att lära oss allt) att dom inte tillsätter butikschef förens jul, och att om jag visar framfötterna kan jag ha chansen!!! Vill verkligen. tänk är ju bara 20 men tror att jag skulle fixa det! fast iof så kommer jag ju få vara mammaledig med :S!

Jaja, nu ska jag ordna lite här hemma! Svinkallt, brrr!!! Och snön smälter bort :( inte glad!!!


Lycka!

Hej alla!!

Nu så kommer det att hända mera  bloggen, för vet ni nu är nyheten ute! Jag och david ska ha barn! I slutet av april 2011 kommer våran lilla sudd ♥ Är redan inne i vecka 16, Riktigt lycklig!

Och är väldigt glad att jag nu kan dela med mig om allt här på bloggen! Och redan imorgon börjar jag på mitt nya jobb på Guldfynd! :) Allt på en gång !!


O`booy!!

Morgon alla ! Har nyss ätit en stor frukost mot vad jag brukar göra! 4 smörgåsar, och en taldrik med päron yoggi! Och självklart oboy! Mumma!

Har fruktansvärt tråkigt idag vill sova bort dagen! Blä, me ikväll har älsklingen lovat att jag ska få massage ;) Mig glad! För har ont i ryggen! Igår hade vi lite gäster, fick fina blommor av adam! som nu står så fint på bordet! Tack ! Och vi fikade och pratade. Lilla bebisen va så söt eller ah 1 -2 år var han men urgullig!

Nu så har jag inget mera att skriva! Ska ta och dricka lite vatten XD HARE!!

winterwaaarm

 


Satt och glodde lite och hittade denna underbara sida med älskvärda saker på! Kärlek!!! Dom haräven väskor smycken mm! Allt som man vill ha! Och inte så farligt dyrt heller! Önskar att man var gjord i pengar, eller kunde skita ut dom!!! hahaha!




""Underbara halsdukar i alla färger och mönster, och mössor! Vill beställa hem en av varje! haha!
Snacka om ha begär!! ""




""Sedan har dom fina vantar för alla smaker och bäst av allt, dom söta skorna!!! Lätt att jag vill ha minst ett par!Ge mig nu!! ""





Ullaaaa!

Igår så var vi och åt kvällis på laganland, blev en smörgås och cola för min del, har ju inte kunnat äta så var glad att få i mig något. Sedan åkte vi hem till svärmor som hade varit i ullared, lyllos!!! Hon hade köpt massor av söta saker till oss, Ska rabbla upp allt och visa er bilder på det!

  • Strumpor, med veckodagarna på!
  • ljus, vita och en soom var tomte.
  • 2 vackra tyg änglar
  • ljuslykta
  • glasburk med ljus i
  • 2 löpare varv ett som var ett <3
  • doftljus
  • burk
  • hink med julmönster
  • vantar till david
  • isskarapa med vante på
  • Sen en väldigt behaglig bh till mig!


lala

Fy vilken natt!! mått så dåligt, orkar inte förklara. mer än att jag hostar och har feber och massa mer problem!
Vill vara frisk nu!!!! Har inte ens kunnat äta idag. suck!

Var på bio igår med the last airbender! Det var faktiskt skitbra! Tummen upp, måste se nästa film med!
Snart kommer harry potter filmen med ett måste att se den med såklart! :D

Och nu den 15 börjar jag på mitt nya jobb :D Nervös!

RSS 2.0