Lightniing!

Idag var det ingen sovmorgon, jag pysslade med mig själv idag, smorde in mig och plockade ögonbryn osv! Härligt var det, sedan kom mormor & morfar och hämtade mig! Har ju lovat syster länge att åka med henne till växjö, så idag offrade jag mig haha! Men jag hittade massa snyggt till henne som hon köpte! Lyckat :)SNyggt snyggt, önskar jag kunde ha snygga bälten med men mjaa nu passar dom inte så snyggt!!

Har glömmt att säga att barnvagnen är beställd sen ett par dagar tillbaka!! Så den kommer i januari någon gång! Glad är jag, jätte fin är den! Och ikväll ska jag och david skriva lista på saker vi ska köpa i slutet på jan!


^^

Skåne igår var mycket trevligt! Men ack så kallt, inte bra för maggan. Men men, hittade lite tröjor till mig själv iaf! Måste ha, allt hemma var förkort! Och ja, vi åt och hade det trevligt tack bum, micke och älskling för en bra dag! Och idag har jag frusit endel, fast att det varit varm och gott inne! Bum ha hälsat på med ragge! Vi spelade ps3 :) HiHI!! Men nu ska jag snart nana! Pussen!!

Dagens på menyn!

Dagen efter julaftonen! Ingen sovmorgon här inte, Åkte till växjö. Och vi införskaffade oss ett PS3, och 3 spel till att börja med! Så david är klistrad vid spelet just nu haha! Jag ska skaffa typ sims eller något sen haha! Det tycke jag är roligt, fast bilspelen är ju med skoj så!  Sen köder vi till far i bor och bytte julklappar, :) och svullade i oss lite mera mat!  Gott gott!! Känner att jag är hungrig igen! Mumma, hade velat ha Ny potatis burkskinka och grädde med salt till mmmmm !

Färgat håret har jag ju hunnit med, och slingat det! Och klippt det! Det ni. Rätt nöjd. Det enda jag hade velat ha nu var en fin bränna. Men det kan man ju inte skaffa nu, inget solarium här inte! Får vänta till sommaren dårå!

Och imorgon bär det nog av mor Skåne landet !!



Klär mig i en snygg röd näsa haha!


Hemmet vårat!

Nu är det ju som så att jag har ju lovat er att visa hur det ser ut hemma nu i juletider men har inte blivit av, jag kan vara så lat. Och nu när julen snart är över så tyckte jag att det var dags haha! Och passade på idag när jag hade bytt till våra  nya sängkläder som vi fick av davids farmor och farfar. Det passade oss fin fint! Sådana klappar gillas. Mjuka paket och saker till hemmet :)

Så här kommer några få bilder på det!






Klapparna våra!









Där har ni endel av klapparna, alla är inte med på bild. men Det fanns bland annat detta:

Kläder.
Bebissaker.
Sängkläder.
Lampa.
Frukt, godiskorg.
Parfymer.
Money!
Bra att ha saker som, spray mm!

Aaah, och massor massor mer! Sen av min älskling fick jag en våg hihi! Jätte fin, Något jag verkligen behöver nu ju! Och ett nytt soffbord, ♥ Jul är underbart. Ge och få!


Julaftonen 2010

Nu kommer uppdateringen ;) Och God Jul på er alla!!  Inte hunnits med att blogga. varit massa jobba och stök. Så Nu kommer lite bilder och annat från dagen! Och dagen började med att vi åkte till davids mamma och familj, Vi hade jätte mysigt! (Vi var där på uppersittarkvällen med! Och jag somnade haha!) Thats life! Och vi åt god mat och pratade med släkt! Sedan var det hem till mammi som gällde, där vi öppnade paket och myste med kalle anka, och jag somnade haha!! Senare på kvällningen begav vi oss till davids farmor och farfar! Och Hela dagen var jätte trevlig, och nästa år har vi en liten till som ska vara med! ♥

Längtar efter det, att ha en egen liten tomte hihi! Och att kunna köpa julklapp till sitt eget barn. mysigt! Och jag och david har fått så många fina julklappar iår, fattar inte hur mycket vi fick ! Ni är underbara alla!! ♥ Vi uppskattar varje sak vi fick. Kärlek till er!







Finns så mycket bilder, men laddar inte upp alla här, kolla på FB istället. ♥


sömnig!

JObbat idag, inte så länge men är rätt trött i kroppen. Igår kväll var Nilla och Aron här ♥ för härliga! Längtar till nyår. Det blir mysigt! Och nästan alla julklappar är klara nu! SKÖNT! Slagit in typ alla som jag har! Tror alla blir glada. Men tycker inte själv att det är lika kul, kanske för att jag är på depp humör och inte känner för något just nu! VIll ha kul och vara glad men nej :S!!

Sen jobba hela dagen imorgon, sen kommer wanja imon med! Lite skoj iaf! Sen jobb jobb jobb!!!!!

Tripp till Ullared!

Ledig idag, jobbade ju hela långa dagen igår, men vi var grymma ♥ och den 16/Torsdagen så var vi hos Tiina på tjejmys med flickorna. Jätte trevligt hade vi och vi stannade nog lite för länge haha.. Med tanke på att jag skulle öppna affären dagen efter. Men det ska vi göra om. Sedan åkte jag med lilla Diana hem där vi satte på film och myste, kvinna du sjunger vackert! ♥ Låg där i hennes säng och hon spelade och sjöng. Kan du göra det varje kväll hehe!

Och idag så ska jag och älskling till ullared, och det snöar ganska så kraftigt här hemma iaf! Men vi får köra sakta. Måste ju handla julklappar, får se om vi hittar alla där. Annars har jag ju butikerna i ljungby! Så vi har en del att genomföra idag, samt att en växande maggan behöver lite legging och sådant. För att allt sitter som korvskinn. haha! men det borde jag ju kunna hitta något. Sen Min favorit del idag. BEBISAVDELNINGEN! Mååste bara kika, sen om vi hittar saker får vi väl ta hem dom!! :) Tänk att jag är över halva tiden! Snart kommer den lille till världen, tiden har gått så fort! Och nu i januari ska vi ställa upp vaggan, och skötbordet. Ifall att! Då kommer jag och david nog verkligen att fatta att detta lilla liv snart är hos sin mamma och pappa! ♥ Sjukt!

Och idag har jag haft små sammandragningar, konstigt känns det. Men pratade med annika i mobilen samtidigt och ja de är normalt tydligen haha! Men nu så mina vänner ska jag Ordna till lite här hemma, Vill ha det rent när jag kommer hem efter shoppingen. Sen är det bara att dra på sig något och åka! och tack mamma och kjell min för att ni tar Ronja idag ♥ Ni är guld värda!


Namnförslag!!??

 







Nååå! Vad tycker ni! Säg gärna, har beslutsångerst, och lär aldrig bestämma mig innan jag ser den lille men, Tycker om namnen. Även andra i familjen. Så nu vill jag veta era åsikter, kom gärna med andra förslag med!


wookii

Färdig för avfärd, får inte igen byxorna så får ha en toffs där så dom ser lite stängda ut haha! Mys. Dags för nya byxor nu! Ska ut med vovvarna i hundgården och fixa nu innan david kommer. Sen till skripet för litte middag med mamma annika ♥ gott gott. Sen någon dag nu när jag hinner ska jag göra julkransar! FÖrsöka göra kanske jag ska säga. Och det ska tydligen komma ett sjujädrans snö oväder imorgon :S Hoppas det inte är så. Gillar snö men med någon måtta kan det vara!

Bjuder er på en fantastiskt vacker cam bil, bara för att jag inte orkade få fram systemkameran. Tjockhets syndrom HAHA! Ha alla en bra dag nu, så uppdaterar jag er om dagen när jag är hemma ikväll! Kram


Kärlekenärrmiinn!

Sitter och har ätit lite frukost, rätt trött och ont i ryggen idag. Jag och älskling har julpyntat massor nu! Så är riktigt juligt här, HiHi! Mysigt ♥ Tänk att det är julafton nästa vecka, helt sjukt vad tiden går. Och på lördag åker vi en snabb sväng till ullared. Sen efter det är det jobb ända fram till julafton. Puh, hoppas jag orkar det! Men det ska nog ordna sig med det. Och idag är det klubbkväll på jobbet så ska ta och ordna mig lite, försöka få på mig ett par jeans! Lycka till maggan! Måste köpa nya.

Snart är det dags att ordna med alla bebis saker med. Få upp vaggan och ordna. I januari ska vi skaffa det mesta. gud då kommer man verkligen förstå att den lilla snart är här :) Känns ännu lite ovrkligt fast att man kan känna små sparkar. Sen har jag inte gått upp mer än 3 kg i vikt. Medans andra hunnit gå upp 10 kg. Så är lite orolig, men på ultraljudet sa hon att bebisen var perfekt, tilloch med lite större. Så vad är felet?? 
 


.....









20..







Undrar vad du är för något lilla älskling ♥ pojke eller flicka?

Vad tror ni??


Önskelistaan min!


Kärlek!

Åhh vad jag Älskar min David! Min lilla älskling!♥ Måste bara skriva av mig alla känslor. Började gråta innan, när jag tänkte på honom. Gör det nu med! Har blivit så känslig! Men han är verkligen mitt allt. Vet inte vad jag skulle göra om det hände han något, skulle inte klara av att förlora honom. Fy, tårarna bara rinner när jag tänkder på det! Inte få hålla om honom, känna hans lukt, och hans varma och underbara kramar. Åh min älskling! ♥ Utan dig är jag inget. Du var den som fick mig på fötter igen, den som fått mig till en gladare person!

Du är den som ska bli pappa vill vårat barn, som vi skapat tillsammans! Av kärlek! En del av dig och en av mig, bättre kan det inte bli. Och det är äkta kärlek! Och det är så jag känner för dig! I hela kroppen. Den pirrar och jag känner mig så lycklig att jag fick dig i mitt liv! ♥

 

Du är mitt allt, så kommer det att vara för alltid, vi ska bli giktigt skrynkliga och gammla ihop. Alla ni som läser ta tillvara på eran älskling. Brusa inte upp er i onödan. Man ångrar sig, ♥ Bara älska varran, och våga säga förlåt, och visa att du bryr dig!


Tröttnisee!

Igår var ju en väldigt spännande dag, haha! Men på kvällningen åkte vi hem till Alexandera och nisse på lite mat. Och pajkarna drack öl, och vi satt mest och tjötade. Spelade ett kul spel med, alex är dålig förlorare haha, men hon vann ju båda gångerna FUUSKIS :D Får vi göra om snart igen.

Idag så åkte david för att jaga, han hade lovat att gå ut med hundarna så lilla jag skulle få sova. men nej, det gjorde han inte. Så fick stiga upp, ut med taxarna på långrunda, sen hem hämta galen pudlen. Men men, unde inte gå och lägga mig sen igen. och här sitter jag nu! Japp, trött och jävlig. Just det, sen råkade ronja riva mig över bröstet, så bröstvårtan var blodiig! TACK!

Och ska äta lite snart tänkte jag, men hundarna ligger och sover på mig, kan knappt skriva nu ju haha! Sen fixa mig för sen, ska ju till mamma. Hon blir 40 åring idag! tiihii, Världens snyggaste <3 Älskar dig mammi!!


Gårdagensbravader

Måste berätta om  gårdagen nu! Åkte in tidigt till ljungby satte mig och tog frukost på Roddys och väntade på tina! Sen gick vi mot jobbet, vi öppnade och larmade av och allt sådabt som ska göras. Men sen ville inte kassaskåpet som vi ville, men tillsist löste detta sig med. Öppnade och det strömmade in människor. Massa kom för att sälja guld och varken jag eller tina som var där då har lärt oss hur vi ska skicka iväg det osv. Så vi bad dom snällt komma på måndag igen om det gick för sig. Vissa sa okej, andra blev sura, och sa att vi borde kunna sådant, !!! Men nu är det som så här vi har inte jobbat där så pass länge än, och det är väldigt mycket att lära sig!! Vill du byta plats eller???? Jaja, sen så var det julklappar som handlades och många trevliga och roliga människor var inne. Senare kom lilla Diana. Och då var det full rulle på folket, tina gick hem för dagen. Och vi fortsatte. Då kom ett par som skulle hämta sina förlovningsringar. ÅH vad jag blir arg när jag tänker på dem!!! Dom ansåg att jag hade räknat ut fel pris på ringarna vilket jag inte hade, dom hade lagt handpenning, och hade en kampanjrabbat, och ett värdebevis. drog av allt detta från hela summan och fick då ett pris. men det var dom inte nöjda med. Ringde chefen, och kvinnan sliter ifrån mig luren och börjar skrika. Ger mig telefonen igen, och frågar vad i helvete det är som är så jävla svårt! Jag förklarar att jag dragit allt jag ska men att dom gärna får kontrollräkna själva om dom vill, dom gör detta. även jag. Och vem fick rätt!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!! SUUUG PÅ DEEEN!!!!!!!!!!!!!!

DÅ blev kvinnan sur lämnade affären, mannen stod kvar. Och det syntes att han skämdes! Skulle jag med göra. Vuxna människa som beter sig som en 14 åringar, Fy! Han betalade och jag var så trevlig så. Så det kan dom inte säga något om. Han gick därifrån, och folk i affären tittade på mig och typ log. Dom tyckte nog med det paret hade varit väldigt knäppa. Diana och jag bara tittade på varandra och ja. Tur att man har varandra.

Sen inte nog med detta, när vi stängt plockat in guldet, räknat kassan och avslutat för att kunna gå hem, ringer butiks telefonen! Då var det vårat säkerhetsbolag som sa att larmet gått på. Och vi sa att men det ska ju inte slå på än. Men det hade de, Så vi fick ringa massa och hålla på. Men det löste sig . vi larmade låste och gick ut. Och sedan kom det fram till att säkerhetsbolaget missat att kolla våra nya tider för larmningen! PUCKON!!! Då var vi riktigt arga! Hoppas att dom ändrat det nu!

Så det var mycket jag skrev men, åh så skönt att avreagera sig!!


V.19




KlädertillTjockis!

Nu har jag klickat hem 3 tunikor till mig själv! Vilket jag tycker att jag behöver. Billigt blev det med! 400 kr.
Inte illa pinkat. Beställde en röd mamma skjorta, såg jätte mysig ut, tänkte att den kan jag ju ha nu i jul! Sen en likadan fast i babyblå, jätte fin. Vad var det mer jo en vit tunika. Så rätt nöjd är jag ♥

Kallt är det hemma idag, och våra små taxar har sovit ute i hundgården inatt. Fast dom har ju värme så det kändes bra. Ronja är hemma igen, så skönt att ha tok pudlen här. Jag har eldat, men det verkar inte hjälpa idag, brrr. Har mössa på mig!!


LISTA !_!

Här kommer min lilla lista jag fått ihop!
Har säkert glömmt massor, men endel har jag fått ihop. Ska kryssa i efterhand. Ska ju införskaffas massa saker efter jul.

Vagn:
() Vagn (Vi har kollat på en men ska kolla mer)
() Filtar
() Åkpåse
() Vagnleksak/Mobil
() Reflex
() Väsk hållare som man sätter på barnvagnen

Bil:
() Bilstol
() Solskydd

Sova gott:
(X)
Spjälsäng/Vagga
() Spjälskydd
()Madrass
() Täcke
() Kudde 
() Lakan
() Påslakanset
(X) Himmelsäng (sådan man har över vaggan)
() Gosedjur

Sköta om:
(x)
Skötbord
(x) Skötbädd/skötskydd
() Våtservetter
() Blöjor
(x) Blöjhink

Äta mat:
() Bröstpump
() Nappflaska
() Flaskborste
() Flaskhållare
() Nappar
() Amnings kupor
(x) Haklappar (svärmor köpt)
() Dreggelhaklappar


Bada:
() Badbalja
() Tvättlappar av frotté
() Babyolja
() Badcape


Kläder:
(x)
Bodies
(x) Dressar
() Mjukisbyxor
() Mössor
() Pyjamasar
() Strumpor

Kläder får man aldrig nog av, har massor hemma, men vill ändå skaffa massa nytt. Och man behöver ju massor till en lite bebis.

Mini-Apotek:

() Kräm mot röd bebisrumpa
() Näsdroppar för spädbarn
() Febertermometer
() Kräm mot torr hud
() Xylocain
() Babypuder

Övrigt:
() Filtar
() Amningskudde. kudde. (Vill ha en redan nu)
() Baby gunga(ska helst inte användas från början då bebisens rygg helst ska ligga rakt)
() Fårskinnspläd
() Förvaringsmöbel till bebiskläder
() Babygym
() Förvaringsmöbel till leksaker.
()Leksaker


Roororororo!

Ledig dag imorgon! :) Härligt då ska jag sova ut länge, men det blir nog att jag inte kan sova bara för det! Brukar ju vara så! Jobbat idag, gått jätte bra! fikade eller hade frukost på Roddys först och satt och skrev, julkorts lista. Baby saker lista, (någon som har en bra lista att gå efter?) över vad vi har och inte har. Man blir ju mörkrädd när man ser hur mycket man inte har! Men får bli en sväng till Ullared efter jul och införskaffa sig tvättlappar och filtar med mera! 

Just nu så har jag ätit gröt mumms, vill ha mera! Sen har jag varit snäll och tänt upp i pannan åt älskling ♥ Hoppas verkligen att det blir bra med det haha! Sen ikväll ska vi nog hämta hem lilla ronja igen, saknat mammas lilla tjej!! Men men, just nu sitter jag och kollar kläder till mig, ska man slå till och beställa lite nu kanske?? Rätt sugen på det! hmmm....  vill ju ha något fint att ta på mig när jag växer :)


RSS 2.0